Austria va construi gard metalic pe un segment al frontierei cu Italia

Austria va construi un gard metalic pe un segment al frontierei cu Italia, în zona Brenner, în cadrul măsurilor care au rolul de a reduce tranzitul extracomunitarilor, anunţă surse citate de site-ul cotidianului La Repubblica.

2192 afișări
Imaginea articolului Austria va construi gard metalic pe un segment al frontierei cu Italia

Austria va construi gard metalic pe un segment al frontierei cu Italia (Imagine: Hepta/Mediafax Foto)

Gardul va fi construit în prelungirea barierei metalice instalate de Austria la frontiera cu Slovenia, în zona Spielfeld.

În zona Pasului Brenner vor fi instalate şi containere pentru înregistrarea imigranţilor extracomunitari care încearcă să ajungă în Austria.

Circa 90.00 de solicitări de azil au fost depuse în Austria în cursul anului 2015, iar, pentru anul curent, autorităţile au stabilit o limită de 45.000.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici