Autorităţile americane autorizează de urgenţă tratamentul Regeneron cu anticorpi pentru COVID-19

  • Administraţia americană pentru alimente şi medicamente (FDA) a emis o autorizaţie de utilizare de urgenţă pentru terapia cu anticorpi al Regeneron Pharmaceuticals Inc pentru COVID-19
  • Acesta este tratamentul care i s-a administrat lui Donald Trump
3440 afișări
Imaginea articolului Autorităţile americane autorizează de urgenţă tratamentul Regeneron cu anticorpi pentru COVID-19

Autorităţile americane autorizează de urgenţă tratamentul Regeneron cu anticorpi pentru COVID-19

FDA a declarat, citată de Reuters, că anticorpii ar trebui administraţi pentru tratamentul cazurilor uşoare şi moderate de COVID-19, la adulţi, inclusiv persoane peste 65 de ani, dar şi la copii şi adolescenţi.

Tratamentul face parte dintr-o clasă de medicamente cunoscute sub numele de anticorpi monoclonali, care sunt copii fabricate ale anticorpilor creaţi de corpul uman pentru combaterea infecţiilor.

Compania a declarat că se aşteaptă să aibă gata tratamentul REGEN-COV2 pentru aproximativ 80.000 de pacienţi până la sfârşitul acestei luni, pentru aproximativ 200.000 de pacienţi până în prima săptămână a lunii ianuarie şi pentru aproximativ 300.000 de pacienţi în total până la sfârşitul lunii ianuarie.

FDA a declarat că anticorpii nu sunt autorizaţi pentru pacienţii spitalizaţi din cauza COVID-19 sau care necesită terapie cu oxigen.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici