Autorităţile au dispus arestarea a peste 90 de poliţişti din statul brazilian Rio de Janeiro

Autorităţile au emis mandate de arestare pe numele a 95 de ofiţeri de poliţie din statul Rio de Janeiro, aceştia fiind acuzaţi că ar avea legături cu grupări implicate în traficul de droguri, acesta fiind cel mai amplu efort de eliminare a elementelor corupte din cadrul forţelor de ordine.

407 afișări
Imaginea articolului Autorităţile au dispus arestarea a peste 90 de poliţişti din statul brazilian Rio de Janeiro

Autorităţile au dispus arestarea a peste 90 de poliţişti din statul brazilian Rio de Janeiro

Potrivit anchetatorilor, în schimbul unor beneficii materiale, ofiţerii ar fi vândut arme de foc, inclusiv puşti de asalt, liderilor unor grupări de traficanţi şi le-ar fi oferit informaţii privind acţiunile poliţiei, informează agenţia de ştiri Reuters.

Alte 90 de mandate de arestare au fost emis pe numele unor suspecţi de trafic de droguri, se afirmă într-un comunicat al autorităţilor.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici