Autorităţile au recuperat 675 de cadavre de la bordul navei scufundate în aprilie 2015 în Mediterană

Echipele de căutare au recuperat resturile a 675 de persoane din epava unei nave scufundate anul trecut în Marea Mediterană, anunţă Forţele navale italiene, citate de site-ul agenţiei ANSA.

3322 afișări
Imaginea articolului Autorităţile au recuperat 675 de cadavre de la bordul navei scufundate în aprilie 2015 în Mediterană

Autorităţile au recuperat 675 de cadavre de la bordul navei scufundate în aprilie 2015 în Mediterană

Nava care transporta imigranţi s-a scufundat în largul Libiei, în sudul Mării Mediterane, în aprilie 2015.

Bilanţul stabilit iniţial pe baza mărturiilor supravieţuitorilor era de 800 de morţi.

Echipele de intervenţie au recuperat în total 675 de cadavre din epava navei şi din apropierea acesteia, a declarat Nicola De Felice, un comandant al Forţelor navale italiene.

Bilanţul victimelor nu va fi cunoscut niciodată în totalitate, dat fiind că nu se ştie cu exactitate câţi oameni erau la bord, iar unele corpuri nu vor fi găsite.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici