Autorităţile din Venezuela au arestat doi oficiali militari suspecţi în atacul asupra lui Maduro

Autorităţile din Venezuela au arestat marţi alte 14 persoane suspectate de implicare în atacul cu drone cu exploziv asupra preşedintelui Nicolas Maduro, printre care şi doi oficiali de rang înalt ai armatei, relatează BBC şi Reuters.

698 afișări
Imaginea articolului Autorităţile din Venezuela au arestat doi oficiali militari suspecţi în atacul asupra lui Maduro

Autorităţile din Venezuela au arestat doi oficiali militari suspecţi în atacul asupra lui Maduro

Colonelul Pedro Zambrano şi Generalul Alejandro Perez au fost aduşi luni în faţa instanţei care se ocupă de atacul asupra preşedintelui.

Alte 14 persoane, printre care şi un parlamentar şi mai mulţi tineri, au fost arestaţi în cadrul investigaţiei.

Cel puţin 20 de persoane din Columbia şi Statele Unite sunt cercetate pentru posibila implicare în incidentul petrecut în timp ce preşedintele din Venezuela ţinea un discurs.

Liderul din Venezuela a acuzat Statele Unite că au participat la atac, din dorinţa de a-l înlătura de la putere. Acesta consideră că există mai multe celule teroriste în Florida, care au organizat atacul asupra sa.

Nicolás Maduro, preşedintele Venezuelei, a fost vizat în data de 4 august de un atac cu drone încărcate cu exploziv, în Caracas, în timp ce ţinea un discurs în cadrul aniversării a 81 de ani ai armatei naţionale.

Şapte soldaţi au fost răniţi în timpul atacului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici