Autorităţile germane investighează Porsche cu privire la datele privind consumul de combustibil

Autoritatea auto germană KBA a început o anchetă împotriva Porsche, suspectând că producătorul auto a oferit date incorecte despre consumul de combustibil pentru autovehiculele pe benzină, informează Reuters.

699 afișări
Imaginea articolului Autorităţile germane investighează Porsche cu privire la datele privind consumul de combustibil

Autorităţile germane investighează Porsche cu privire la datele privind consumul de combustibil

Porsche a declarat că a notificat în mod voluntar autoritatea, ca „măsură de precauţie”, în urmă cu un an, cu privire la problemele de conformitate ale vehiculelor.

"Procedura actuală a reuşit deja să nu găsească abateri de conformitate la cea mai mare parte a vehiculelor", a declarat un purtător de cuvânt Porsche într-o declaraţie prin e-mail.

Numărul vehiculelor afectate este „mult mai mic” decât 1% din flota Porsche, a spus purtătorul de cuvânt, adăugând că nu a fost luată nicio decizie şi că procedura se află într-un stadiu incipient.

KBA nu a fost disponibil pentru comentarii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici