Autorităţile ucrainene instituie un "regim special" la Mariupol

Autorităţile de la Kiev au luat decizia de a institui începând de miercuri, 10 septembrie, un "regim special" la Mariupol, anunţând că oraşul va fi închis pentru vizitatori în intervalul orar 20.00 - 6.00, au anunţat surse din domeniul Apărării, citate de agenţia oficială Ukrinform.

604 afișări
Imaginea articolului Autorităţile ucrainene instituie un "regim special" la Mariupol

Autorităţile ucrainene instituie un "regim special" la Mariupol - presă

"Din motive de securitate, va fi limitată intrarea în oraş pe timp de noapte. Această decizie a fost luată astăzi, în cursul unei şedinţe. Intrarea în oraş din toate direcţiile va fi permisă în intervalul orar 20.00 - 6.00 (20.00 - 6.00, ora României) doar pentru persoanele care locuiesc în Mariupol. Ieşirea din oraş în acest interval de timp va fi interzisă", au adăugat sursele citate.

De asemenea, va fi limitată circulaţia automobilelor, transportul de echipamente grele, apropierea de poziţiile forţelor de ordine şi fotografierea obiectelor militare.

Kievul introduce restricţii vizând adunările publice, pescuitul şi portul armelor de foc.

Potrivit surselor citate, aceste măsuri au scopul de a împiedica pătrunderea unor "sabotori" şi "spioni inamici" în oraş.

Acest "regim special" va fi instituit, de asemenea, în localităţile Novoazivsk şi Telmansk.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici