Autorul atacului armat din Germania, soldat cu doi morţi, a fost capturat

  • Presupusul autor al atacului armat produs joi în orăşelul german Espelkamp a fost arestat, au anunţat autorităţile germane, conform agenţiei de presă DPA şi publicaţiei Süddeutsche Zeitung.
  • Agenţi ai unităţilor forţelor speciale de poliţie (SEK) au fost mobilizaţi pentru căutarea autorului atacului.
  • Două persoane au fost împuşcate mortal, joi după-amiază, în urma unui incident produs în oraşelul Espelkamp.
911 afișări
Imaginea articolului Autorul atacului armat din Germania, soldat cu doi morţi, a fost capturat

Autorul atacului armat din Germania, soldat cu doi morţi, a fost capturat

Presupusul autor al atacului armat produs joi în orăşelul german Espelkamp a fost arestat, au anunţat autorităţile germane, conform agenţiei de presă DPA şi publicaţiei Süddeutsche Zeitung.

Individul a fost imobilizat în oraşelul Diepenau.

Două persoane au fost împuşcate mortal, joi după-amiază, în urma unui incident produs în oraşelul Espelkamp, situat în landul german Nordrhein-Westfalen, anunţă autorităţile, conform postului NTV şi publicaţiei Bild.

Potrivit informaţiilor preliminare, un individ şi-a omorât fosta parteneră într-o casă, iar ulterior l-a împuşcat pe fratele acesteia.

Agenţi ai unităţilor forţelor speciale de poliţie (SEK) au fost mobilizaţi pentru căutarea autorului atacului.

Autorităţile suspectează că este vorba de un conflict familial şi încearcă să afle motivul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici