Autorul atacului din New York transmisese înaintea atentatului un mesaj adresat lui Donald Trump

Presupusul autor al atentatului comis în oraşul New York transmisese înaintea atacului un mesaj în care îl acuza pe preşedintele SUA, Donald Trump, că nu reuşeşte să protejeze naţiunea, afirmă surse din cadrul comisiei de anchetă.

2200 afișări
Imaginea articolului Autorul atacului din New York transmisese înaintea atentatului un mesaj adresat lui Donald Trump

"Trump, ai eşuat în efortul de protejare a naţiunii tale!", scrisese Akayed Ullah pe Facebook cu câteva ore înainte de a comite atentatul din New York, soldat că rănirea a patru persoane.

Akayed Ullah, originar din Bangladesh, a afirmat că a comis atacul în numele reţelei teroriste Stat Islamic.

"Am făcut-o pentru organizaţia Stat Islamic", le-a spus el anchetatorilor, potrivit CNN.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici