Autorul exploziei din Nashville a fost identificat drept Anthony Quinn Warner

  • Anchetatorii l-au identificat pe Anthony Quinn Warner drept persoana care a pus bomba din Nashville
  • ADN-ul bărbatului a fost descoperit la locul exploziei
  • Bărbatul a acţionat singur şi a murit în explozia din Ziua de Crăciun
3054 afișări
Imaginea articolului Autorul exploziei din Nashville a fost identificat drept Anthony Quinn Warner

Autorul exploziei din Nashville a fost identificat drept Anthony Quinn Warner

Persoana care a plasat bomba ce a explodat în dimineaţa de Crăciun în Nashville a fost identificată de anchetatori drept Anthony Warner, un bărbat de 63 de ani, care a murit în explozie.

Anthony Quinn Warner, în vârstă de 63 de ani, a fost numit oficial drept suspectul din spatele bombardamentului după ce probe din ADN-ul tău au fost găsite la locul exploziei.

Anchetatorii cred că bărbatul din Tennessee a acţionat singur şi nu caută alţi suspecţi.

Motivele care l-au determinat pe acesta să comită atacul, rămân încă necunoscute, iar anchetatorii spun că sunt „încă la începutul anchetei” pentru o putea trage o concluzie definitivă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici