Avertisment: Covid-19 ar putea strica Crăciunul în următorii 5 ani

  • Virusul SARS-CoV-2 ar putea strica sărbătorile de Crăciun în următorii cinci ani, dacă nu devine o răceală obişnuită sau un virus gripal sezonier, au avertizat consilierii guvernamentali
  • Britanicii trebuie acum să poarte din nou măşti de protecţie în magazine şi în transportul public.
1578 afișări
Imaginea articolului Avertisment: Covid-19 ar putea strica Crăciunul în următorii 5 ani

Avertisment: Covid-19 ar putea strica Crăciunul în următorii 5 ani

Virusul SARS-CoV-2 ar putea strica Crăciunul în următorii cinci ani, dacă nu devine o răceală obişnuită sau un virus gripal sezonier, au avertizat consilierii guvernamentali din Regatul Unit.

Aceştia au precizat că va dura mult timp până ne vom obişnui cu această boală, care necesită o gestiune activă. Totul depinde de vaccinare: „SARS-CoV-2 va continua să fie o ameninţare pentru funcţionarea sistemului de sănătate şi va necesita un management activ, vaccinarea şi supravegherea fiind cheia, cel puţin pentru următorii cinci ani”.

La începutul acestei săptămâni, guvernul britanic a anunţat noi restricţii după ce au fost detectate cazuri de infectare cu varianta Omicron. Britanicii trebuie acum să poarte din nou măşti de protecţie în magazine şi în transportul public.

Oamenii de ştiinţă încă adună informaţii despre varianta Omicron, iar un nou studiu publicat, a constatat că a treia doză de vaccin ar putea funcţiona împotriva noii variante.

Guvernul şi-a extins, de asemenea, săptămâna aceasta campania de vaccinare şi s-a concentrat pe tinerii cu vârste între 18 şi 39 de ani, pentru a oferi britanicilor cât mai multă protecţie. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici