Avertisment OMS, cu privire la SARS-CoV-2: „Există un risc ridicat de reapariţie în primele săptămâni şi luni ale anului 2021”

  • Organizaţia Mondială a Sănătăţii din Europa a avertizat miercuri cu privire la o "reapariţie" a Covid-19 la începutul anului 2021.
  • Specialiştii au îndemnat familiile să poarte măşti de protecţie în timpul adunărilor de Crăciun din acest an.
  • OMS: „Vedem o creştere a cazurilor în Europa şi SUA".
1479 afișări
Imaginea articolului Avertisment OMS, cu privire la SARS-CoV-2: „Există un risc ridicat de reapariţie în primele săptămâni şi luni ale anului 2021”
Organizaţia Mondială a Sănătăţii a avertizat miercuri cu privire la o "reapariţie" a Covid-19 la începutul anului 2021 în Europa şi a îndemnat familiile să poarte măşti de faţă în timpul adunărilor de Crăciun din acest an.
 
„Există un risc ridicat de reapariţie în primele săptămâni şi luni ale anului 2021 şi va trebui să lucrăm împreună pentru a reuşi să o prevenim (epidemia de COVID-19 - n.r.)", a declarat organizaţia într-un comunicat, adăugând că, deşi purtarea măştilor poate fi incomodă, „acest lucru contribuie semnificativ” la prevenţia cazurilor. 
 
„Vedem o creştere a cazurilor în Europa şi SUA", a spus directorul OMS, Tedros Ghebreyesus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici