Avertisment: Peste 1.500 de migranţi sunt introduşi ilegal în Germania în fiecare săptămână, iar lucrurile se vor înrăutăţi

  • Peste 1.500 de migranţi sunt traficaţi în Germania în fiecare săptămână de către traficanţii de persoane, o cifră care se aşteaptă să crească considerabil odată cu sosirea temperaturilor mai calde, a avertizat preşedintele celui mai mare sindicat al poliţiei din Germania.
  • Andreas Roßkopf de la sindicatul poliţiei GDP a dezvăluit cifrele îngrijorătoare ziarului german Neue Osnabruecker Zeitung.
  • Acesta susţine că bandele profesioniste profită de graniţele poroase ale Europei şi obţin profituri.
458 afișări
Imaginea articolului Avertisment: Peste 1.500 de migranţi sunt introduşi ilegal în Germania în fiecare săptămână, iar lucrurile se vor înrăutăţi

Avertisment: 1.500 de migranţi sunt introduşi ilegal în Germania în fiecare săptămână, iar lucrurile se vor înrăutăţi

Aceştia sunt profesionişti compleţi care fac publicitate cu garanţia succesului. În prezent detectăm aproximativ 1.500 de intrări ilegale pe săptămână la graniţe. Cu siguranţă nu se va opri aici. Cu fiecare lună care se încălzeşte, vin mai mulţi oameni” a spus Roßkopf. 
 
Şeful sindicatului de poliţie a cerut ca poliţia federală să fie mai bine echipată şi a susţinut că sunt necesare resurse tehnice, inclusiv drone, camere şi vehicule de urgenţă mai moderne pentru a opri fluxul. El a încetat să solicite controale permanente la frontieră, totuşi, insistând că ţara nu are personal pentru a gestiona efectiv frontierele, potrivit rmx.news.

„Nu ne putem permite asta în Germania”

Nu ne putem permite asta în Germania, nu avem numărul de ofiţeri de poliţie necesari pentru asta”, a spus el ziarului.
 
Roßkopf a dezvăluit cum Oficiul Federal pentru Migraţie şi Refugiaţi din Germania (BAMF) a primit 26.149 de cereri de azil numai în februarie, majoritatea dintre acestea, aproximativ 24.000, fiind solicitanţi pentru prima dată. Cifra este aproape dublă faţă de cea din februarie anul trecut când au fost depuse 13.915 cereri de azil.
 
Cifra din februarie este mai mare decât luna octombrie a anului trecut când au fost înregistrate 23.918 cereri de azil, cel mai mare număr dintr-o singură lună din aproape şase ani.
 
Aproape 92.000 de persoane au intrat ilegal în Germania la sfârşitul anului trecut.  Cifrele au crescut considerabil în a doua jumătate a anului: au fost în total 244.132 de cereri de azil, cu 50.000 mai multe decât anul precedent.
 
În plus, Germania a primit aproape 1 milion de refugiaţi ucraineni, dintre care doar o treime intenţionează să se întoarcă în ţara lor de origine după război. Municipalităţile îşi exprimă îngrijorarea cu privire la cotele federale de distribuţie care au dus deja la evacuarea unui număr de cetăţeni germani din casele lor pentru a face loc refugiaţilor.

Oameni evacuaţi 

Un total de 115 locuitori ai unui bloc de apartamente din Stuttgart au primit luna trecută o notificare de evacuare, prin care li s-a spus să-şi părăsească casele până la sfârşitul lunii august, deoarece autorităţile locale trebuiau să găzduiască refugiaţii ucraineni.
 
La fel şi în Berlin, unde 110 bătrâni din azilul de bătrâni au fost recent evacuaţi de o organizaţie creştină pentru ca autorităţile locale să respecte cotele federale de distribuţie.
 
Tot luna trecută, în jur de 40 de chiriaşi germani din oraşul Lörrach din sudul Germaniei li s-au reziliat contractele de apartament pentru a-i oferi refugiaţilor ucraineni. Un rezident în vârstă a spus presei locale că anunţul de evacuare echivalează cu „o notificare de deces anticipat”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici