Avertizare MAE: Condiţii meteorologice severe şi inundaţii masive în Texas, SUA

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) atenţionează românii care se află sau călătoresc în Statele Unite ale Americii că în statul Texas sunt inundaţii masive cauzate de furtuna tropicală "Harvey". Peste 17.000 persoane au fost evacuate iar activităţile din Huston şi împrejurimi au fost perturbate.

3627 afișări
Imaginea articolului Avertizare MAE: Condiţii meteorologice severe şi inundaţii masive în Texas, SUA

Avertizare MAE: Condiţii meteorologice severe şi inundaţii masive în Texas, SUA

"Cetăţenii români care se află sau intenţionează să călătorească în aceste zone sunt sfătuiţi să acorde maximă atenţie anunţurilor autorităţilor americane. De asemenea, persoanele care au cunoştinţă despre cetăţeni români aflaţi în stare de dificultate ca urmare a acestor condiţii speciale sunt rugate să contacteze Ambasada României la Washington pentru acordarea asistenţei necesare, în coordonare cu autorităţile americane locale. Conform prognozelor, precipitaţiile se vor extinde în următoarele zile în cea mai mare parte a zonei de sud-est a statului Texas", transmite MAE.

Solicitările de asistenţă consulară se pot face la numerele de telefon ale Ambasadei României în SUA – secţia consulară: +1202332392, +12023322935 sau +1202332858, precum şi la telefonul de urgenţă al Secţiei Consulare: +12024208350.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici