Avioane militare irakiene au atacat poziţii din Siria ale reţelei teroriste Stat Islamic

Forţele Aeriene irakiene au efectuat, joi, raiduri aeriene pe teritoriul Siriei, vizând poziţii ale reţelei teroriste Stat Islamic, anunţă Biroul premierului irakian Haider al-Abadi.

3033 afișări
Imaginea articolului Avioane militare irakiene au atacat poziţii din Siria ale reţelei teroriste Stat Islamic

Avioane militare irakiene au atacat poziţii din Siria ale reţelei teroriste Stat Islamic

"Raidul împotriva Daesh (Stat Islamic) a fost efectuat din cauza pericolului pe care îl reprezintă pentru Irak, fiind efectuat la ordinul primului-ministru", care este comandantul forţelor armate, precizează Biroul premierului.

O înregistrare video difuzată de Forţele Aeriene irakiene arată două avioane de vânătoare F-16 în acţiune.

"Raidurile demonstrează capacitatea din ce în ce mai mare a forţelor armate irakiene de a depista şi lichida terorişti. Salvăm vieţi şi facem să eşueze planul organizaţiei Daesh", precizează instituţia.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici