Avioanele israeliene au lansat noi atacuri: O ţintă Hamas din Fâşia Gaza, bombardată

Ministerul palestinian al Sănătăţii a anunţat că două persoane au decedat, iar o alta este în stare critică, după ce forţele armate israeliene au bombardat duminică dimineaţă un obiectiv al organizaţiei islamiste Hamas, în sudul Fâşiei Gaza, informează site-ul cotidianului Haaretz.

1419 afișări
Imaginea articolului Avioanele israeliene au lansat noi atacuri: O ţintă Hamas din Fâşia Gaza, bombardată

Avioanele israeliene au lansat noi atacuri: O ţintă Hamas din Fâşia Gaza, bombardată

Armata israeliană a confirmat bombardamentul, precizând că a acţiunea militară a fost efectuată ca reacţie la plasarea unui dispozitiv exploziv în apropierea gardului de la frontiera între Israel şi Fâşia Gaza. Dispozitivul a explodat în cursul dezamorsării, fără să se înregistreze victime.

În urmă cu câteva ore, în cursul nopţii, forţele aeriene israeliene au bombardat obiective Hamas în apropiere de oraşul Rafah din sudul Fâşiei Gaza. Autorităţile militare de la Tel Aviv au transmis că raidurile aeriene au fost efectuate ca răspuns la un incident de sâmbătă, când patru palestinieni au trecut de gardul de la frontieră şi au pătruns pe teritoriul Israelului, aruncând un cocktail molotov.

Un site afiliat Hamas a transmis sâmbătă noapte că raidurile aeriene au vizat o tabără de antrenament a aripii militare a Hamas. Până în acest moment nu există informaţii privind eventuale victime în urma atacurilor aeriene.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici