Avion neidentificat, PRĂBUŞIT în largul coastei de vest a Myanmarului. Autorităţile locale infirmă informaţiile

Un oficial de rang înalt din cadrul Departamentului pentru Aviaţie Civilă din Myanmar a declarat că o "aeronavă neidentificată" s-a prăbuşit în mare, în largul coastei de vest a ţării, iar autorităţile încearcă să o localizeze, relatează Reuters online.

12441 afișări
Imaginea articolului Avion neidentificat, PRĂBUŞIT în largul coastei de vest a Myanmarului. Autorităţile locale infirmă informaţiile

Avion neidentificat, PRĂBUŞIT în largul coastei de vest a Myanmarului. Autorităţile ăn stare de alertă

Anterior, Tin Maung Ni, oficial de rang înalt din cadrul Departamentului pentru Aviaţie Civilă din Myanmar a declarat că o "aeronavă neidentificată" s-a prăbuşit în mare, în largul coastei de vest a ţării, iar autorităţile încearcă să o localizeze.

Acesta a spus că autorităţile aviatice au fost alertate de către surse regionale despre accidentul care, potrivit unor informaţii neconfirmate deocamdată, a avut loc vineri dimineaţa.

Mai mulţi oficiali din cadrul Departamentului au fost trimişi la locul presupusului accident aviatic, însă nu au găsit vreun indiciu că o aeronavă s-ar fi prăbuşit în zona respectivă, a declarat Tin Maung Ni pentru agenţia de ştiri Reuters.

Myint Kyaw, un purtător de cuvânt al Ministerului Informaţiilor, a infirmat informaţiile privind prăbuşirea unui avion, după ce s-a consultat cu oficiali din cadrul Ministerului Transporturilor şi Comunicaţilor.

Un răspuns similar a fost oferit şi de şeful Departamentului de Poliţie din Manaung, care a declarat că nu a găsit dovezi care să susţină informaţiile privind presupusa prăbuşire a unui avion în zonă.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici