AVION privat, care decolase din Emiratele Arabe Unite şi se îndrepta spre Turcia, s-a prăbuşit în Iran: 11 persoane au murit, inclusiv fiica unui important afacerist turc

Un avion privat, care decolase din Emiratele Arabe Unite şi se îndrepta spre Turcia, s-a prăbuşit duminică într-o zonă muntoasă din sud-vestul Iranului, în urma incidentului aviatic pierzându-şi viaţa unsprezece persoane, inclusiv fiica unui om de afaceri turc, informează agenţia de ştiri Reuters.

2465 afișări
Imaginea articolului AVION privat, care decolase din Emiratele Arabe Unite şi se îndrepta spre Turcia, s-a prăbuşit în Iran: 11 persoane au murit, inclusiv fiica unui important afacerist turc

Unsprezece morţi în urma prăbuşirii unui avion privat turc în sud-vestul Iranului

Aeronava, care era deţinută de compania omului de afaceri turc Huseyin Basaran, avea la bord trei membri ai echipajului şi opt pasageri, inclusiv fiica proprietarului avionului, care se întorcea de la o petrecere ce a avut loc la Dubai, înainte de nunta ei.

Reza Jafarzadeh, purtătorul de cuvânt al Organizaţiei de Aviaţiei Civilă din Iran, a declarat că avionul s-a prăbuşit în apropiere de oraşul Shahr-e Kord.

Localnicii care au ajuns la locul incidentului au declarat că nu s-au găsit supravieţuitori, iar epava avionului era în flăcări, a relatat agenţia de ştiri ISNA, citând un purtător de cuvânt al serviciilor de urgenţă iraniene.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici