Avionul de pasageri cu probleme tehnice a reuşit să aterizeze de urgenţă în New York

Un avion de pasageri de dimensiuni medii a reuşit să efectueze o aterizare de urgenţă pe Aeroportul Internaţional Stewart din Statele Unite, după ce două anvelope au fost distruse în momentul decolării, informează ABC News.

2762 afișări
Imaginea articolului Avionul de pasageri cu probleme tehnice a reuşit să aterizeze de urgenţă în New York

Avionul de pasageri cu probleme tehnice a reuşit să aterizeze de urgenţă în New York

Avionul a aterizat cu succes pe aeroportul din comitatul Orange, statul New York, după ce două anvelope ale acestuia au explodat în timpul decolării de pe aeroportul Teterboro din New Jersey.

„Aeronava Gulfstream Aerospace G-IV a aterizat în siguranţă pe Aeroportul Internaţional Stewart din oraşul New Windsor, statul New York, la ora locală 15.50. Autorităţile investighează incidentul”, au transmis reprezentanţii Administraţiei aeronautice federale din SUA.

La bordul aeronavei, care ar fi trebuit să ajungă la Londra, se aflau 16 pasageri şi membri ai echipajului.

Aeroportul Stewart se află la aproximativ 80 de kilometri nord de aeroportul Teterboro, de unde a decolat.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici