Băiat de opt ani, inculpat pentru uciderea unei fetiţe de un an în timp ce mamele lor erau în club - VIDEO

Un băiat de opt ani a fost inculpat pentru că a bătut o fetiţă de un an până la moarte, pentru că aceasta nu se oprea din plâns, în timp ce mamele lor se aflau într-o discotecă, a declarat poliţia oraşului Birmingham, din statul american Alabama, relatează CNN.

761 afișări
Imaginea articolului Băiat de opt ani, inculpat pentru uciderea unei fetiţe de un an în timp ce mamele lor erau în club - VIDEO

Băiat de opt ani, inculpat pentru uciderea unei fetiţe de un an în timp ce mamele lor erau în club - VIDEO

Micuţa Kelci Lewis a suferit traume severe şi "i-au fost grav afectate organele interne", ceea ce a condus la moartea ei, potrivit poliţiei.

"Am avut informaţii că băiatul de opt ani a devenit foarte agitat pentru că fetiţa de un an nu voia să înceteze din plâns, şi presupun că acesta a început să comită acte violente împotriva ei", a spus locotenentul Sean Edwards din Departamentul de Poliţie al oraşului Birmingham.

Potrivit poliţiei, mama fetiţei, Katerra Lewis, în vârstă de 26 de ani, şi colega ei de cameră, mamă a cinci copii, au ieşit din casă în jurul orei locale 23.00, pe data de 10 octombrie. Lewis a lăsat-o pe Kelci sub supravegherea copiilor colegei ei de cameră, toţi mult prea tineri pentru o asemenea responsabilitate, a precizat poliţia.

Lewis şi colega ei de cameră nu au verificat ce fac copiii când s-au întors de la discotecă în jurul orei 02.00, a adăugat poliţia.

A doua zi dimineaţa, Lewis a găsit fetiţa moartă în pătuţ, unde a lăsat-o băiatul de opt ani. Poliţia a primit un apel telefonic abia la ora locală 10.30, a spus Edwards. Medicul legist din districtul Jefferson a calificat moartea copilei drept omucidere.

Dacă femeia ar fi verificat ce fac copiii când s-a întors de la discotecă, poliţia şi paramedicii ar fi venit mai devreme, iar moartea lui Kelci ar fi putut fi evitată, a mai afirmat Edwards.

Lewis este acum acuzată de ucidere din culpă. Ea a ieşit din închisoare plătind o cauţiune în valoare de 15.000 de dolari. Băiatul de opt ani este acuzat de crimă şi se află în custodia Departamentului de Resurse Umane al statului.

Emory Anthony, avocatul lui Lewis, a declarat pentru postul de televiziune WBRC, afiliat CNN, că uciderea din culpă se aplică atunci când cineva acţionează imprudent sau în cadrul unui acces de furie, nu atunci când acea persoană permite altcuiva să acţioneze într-un mod periculos. "Cred că ei încearcă să presupună că a fost nechibzuită sau neglijentă într-un fel anume, şi va trebui să ne confruntăm cu asta. Bineînţeles, clienta mea are o poveste diferită despre ce s-a întâmplat", a spus el.

Nu este clar dacă mamei celor cinci copii îi vor fi aduse acuzaţii, însă ceilalţi patru copii ai ei sunt de asemenea în custodia Departamentului de Resurse Umane, potrivit WBRC.

"Partea tristă este că o mamă-adult a avut curajul să îşi lase fetiţa de un an în grija altor copii din casă şi niciunul dintre aceşti copii nu are mai mult de opt ani", a spus Edwards.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici