Balerinii care au fugit din Rusia vor participa la un spectacol în California

Dansatorii de balet care au fugit din Rusia din cauza războiului din Ucraina se vor reuni pe o scenă din California.

226 afișări
Imaginea articolului Balerinii care au fugit din Rusia vor participa la un spectacol în California

Xander Parish FOTO Twitter

Xander Parish era director la prestigiosul balet Mariinsky din Sankt Petersburg când Rusia şi-a invadat vecinul pe 24 februarie.

Sâmbătă, el şi alţi dansatori de la Mariinsky, de la Bolshoi şi de la alte companii ruseşti de elită, care au fugit din ţară, se vor reuni pentru un spectacol, intitulat Reunited in Dance, în Costa Mesa, California.

„Fiecare dintre noi, aici, în acest grup, are o poveste absolut unică, dar legată de un fir prin această experienţă comună de a părăsi Rusia şi de a avea ceea ce am iubit acolo... dar acum să ne întoarcem împreună. Este ca un cerc complet", a declarat Parish pentru Reuters.

Deşi dansatorii vor fi împreună doar pentru o seară, Parish are deja planuri pentru ca balerinii să facă mai multe spectacole.

„Am vândut toate biletele în 10 zile, ceea ce este cu adevărat fantastic, aşa că ne gândim să dezvoltăm acest proiect şi să aducem mai mult repertoriu şi să extindem ceea ce putem interpreta împreună şi să arătăm ceea ce ne place mai multor oameni cu mai multe spectacole în viitor", a precizat Xander Parish.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici