Barack Obama a votat anticipat în scrutinul legislativ parţial din Statele Unite

Preşedintele Statelor Unite, Barack Obama, a votat luni dimineaţă, anticipat, în cadrul scrutinului legislativ parţial programat pe 4 noiembrie.

270 afișări
Imaginea articolului Barack Obama a votat anticipat în scrutinul legislativ parţial din Statele Unite

Barack Obama a votat anticipat în scrutinul legislativ parţial din Statele Unite (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Sunt foarte mulţumit că pot vota în avans; este o şansă extraordinară", a declarat Obama la Chicago.

Duminică seară, în cursul unei reuniuni electorale pentru susţinerea guvernatorului democrat al statului Illinois, Pat Quinn, Obama le-a cerut alegătorilor prodemocraţi să meargă la urne.

"Începând de luni, puteţi merge la vot. Trebuie să vă mobilizaţi prietenii, colegii, nu doar pe cei despre care deja ştiţi că vor vota", a spus preşedintele SUA.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici