Barack Obama: Bill Clinton ar trebui numit "secretar pentru explicarea lucrurilor"

Barack Obama a declarat vineri că fostul preşedinte american Bill Clinton ar merita să devină "secretar pentru explicarea lucrurilor", după un discurs foarte aplaudat, sub forma unei pledoarii vibrante pro-Obama, susţinut miercuri în faţa convenţiei democrate.

552 afișări
Imaginea articolului Barack Obama: Bill Clinton ar trebui numit "secretar pentru explicarea lucrurilor"

Bill Clinton (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Cineva mi-a trimis un mesaj după discursul lui afirmând: ar trebui să îl numiţi secretar pentru explicarea lucrurilor. A fost (o propunere) bună. Mi-a plăcut ideea, secretar pentru explicarea lucrurilor", a glumit Obama, în cadrul unei deplasări electorale în New Hampshire.

O purtătoare de cuvânt a lui Obama, Jen Psaki, a adăugat vineri la bordul avionului prezidenţial Air Force One că echipa de campanie a lui Obama va fi încântată să îl primească din nou pe Bill Clinton pentru a da o mână de ajutor înaintea scrutinului din 6 noiembrie, care se anunţă foarte strâns în faţa republicanului Mitt Romney.

"Ne-ar plăcea să îl avem alături de noi imediat ce va fi posibil". Bill Clinton "este un incedibil avocat al preşedintelui de multă vreme", a declarat Psaki.

Ovaţionat îndelung, Clinton a declarat miercuri că el crede în Obama "din toată inima" şi a insistat asupra capacităţilor preşedintelui în exerciţiu de a redresa economia.

Fostul preşedinte în vârstă de 66 de ani, încă extrem de popular în Statele Unite, şi-a demonstrat încă o dată talentul de orator, amuzând publicul şi lansând săgeţi otrăvite împotriva lui Mitt Romney şi a partenerului acestuia în tandemul republican, Paul Ryan.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici