Barack Obama, comparat cu Hitler şi Stalin. Motivul pentru care liderul american a fost aşezat lângă cruzii dictatori - VIDEO

Un spot publicitar al unui producător de arme ce avertizează faţă de măsuri iminente de control al armelor, îl compară pe preşedintele Barack Obama cu Adolf Hitler şi Iosif Stalin.

709 afișări
Imaginea articolului Barack Obama, comparat cu Hitler şi Stalin. Motivul pentru care liderul american a fost aşezat lângă cruzii dictatori - VIDEO

Barack Obama (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Spotul publicitar al USAAmmo prezintă fotografii ale lui Obama alături de fotografii cu Hitler, Stalin şi alţi dictatori care au comis atrocităţi în toată lumea. Reclama, care este însoţită şi de un videoclip, avertizează că măsurile de control al armelor sunt iminente şi prefigurează că Statele Unite se pot confrunta cu milioane de victime dacă oamenii nu au voie să se apere, transmite CBS, în pagina electronică.

USAAmmo spune că "tirania invadează oraşele americane în fiecare zi" şi că Obama, împreună cu procurorul general Eric Holder şi alţi susţinători ai controlului armelor "conspiră în secret împotriva cetăţenilor americani ca să îi priveze de dreptul de a avea arme".

Trace Williams, director de operaţiuni pentru USAAmmo, a declarat pentru CBS că "Obama şi ţarii săi încalcă drepturile americanilor de a deţine arme". "Uitaţi-vă la istorie. Agenda socialistă a lui Obama este îndreptată către deprivarea americanilor de drepturile date de Dumnezeu". De asemenea, a adăugat că vânzările au crescut "impresionant" şi că au primit o "susţinere incredibilă" de la lansarea reclamei.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici