Barack Obama, numit "ipocrit elitist" pentru atenţia acordată securităţii fiicelor sale - VIDEO

Puternicul grup de lobby pentru arme National Rifle Association (NRA) insistă asupra introducerii a câte un ofiţer înarmat în fiecare şcoală din SUA, catalogându-l pe preşedintele Barack Obama drept "ipocrit elitist" deoarece acordă prea mare atenţie securităţii fiicelor sale.

176 afișări
Imaginea articolului Barack Obama, numit "ipocrit elitist" pentru atenţia acordată securităţii fiicelor sale - VIDEO

Barack Obama (Imagine: captură video)

Într-un clip de 35 de secunde, difuzat marţi pe site-ul propriu, NRA îl critică pe Obama, care a declarat că este "sceptic" în privinţa soluţionării violenţei din şcoli prin pază , informează Fox News.

"Sunt oare copiii preşedintelui mai importanţi decât copiii noştri?" se întreabă NRA.

În şcoli ar trebui să fie introduşi ofiţeri înarmaţi, a propus şeful NRA, Wayne LaPierre, în cadrul unei conferinţe de presă pe tema masacrului dintr-o şcoală din Newtown, Connecticut, în urma căruia au fost ucişi 20 de elevi. Înăsprirea legilor privind armele de foc nu este o soluţie, a adăugat LaPierre.

Iniţial, congresmanii americani păreau dispuşi să aprobe o nouă legislaţie privind controlul armelor, dar între timp probabilitatea trecerii în Congres a unor astfel de măsuri s-a diminuat.

Totuşi, Obama intenţionează să propună miercuri nişte idei, printre care şi controlul armelor prin măsuri legislative şi executive, pe care Casa Albă le consideră valabile şi fără aprobarea Congresului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici