Barack Obama promite urgentarea acţiunilor pentru restricţionarea armelor de foc

Preşedintele SUA, Barack Obama, a promis că va acţiona rapid pentru modificarea legislaţiei privind armele de foc, considerând că ar fi "normal" să fie interzise armele de asalt.

143 afișări
Imaginea articolului Barack Obama promite urgentarea acţiunilor pentru restricţionarea armelor de foc

Barack Obama promite urgentarea acţiunilor pentru restricţionarea armelor de foc (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Obama s-a declarat mulţumit de propunerile formulate de vicepreşedintele Joe Biden pentru reducerea incidentelor generate de folosirea armelor de foc.

"Mi-au fost prezentate o serie de propuneri rezonabile şi de bun simţ care pot fi aplicate pentru a ne asigura că violenţe de genul celor petrecute la Newtown nu se vor mai repeta", a declarat Obama, referindu-se la atacul comis într-o şcoală din Connecticut, în care au fost ucise 26 de persoane, dintre care 20 de copii.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici