Bărbat rănit în accidentul din Singapore depune mărturie împotriva lui Silviu Ionescu

Una dintre persoanele rănite în accidentul care ar fi fost comis de fostul însărcinat cu afaceri al României în Singapore, Silviu Ionescu, a plecat către Bucureşti, pentru a depune mărturie în procesul în care este judecat diplomatul, relatează The Straits Times.

40 afișări
Imaginea articolului Bărbat rănit în accidentul din Singapore depune mărturie împotriva lui Silviu Ionescu

Bărbat rănit în accidentul din Singapore depune mărturie, la Bucureşti, împotriva lui Silviu Ionescu (Foto) (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Bong Hwee Haw, în vârstă de 24 de ani, ar fi plecat din Singapore luni noaptea, împreună cu mama sa, pentru a participa la procesul care va începe miercuri la Bucureşti. Contactat înainte de a părăsi Singapore, el a refuzat să comenteze rolul său în proces.

Bong Hwee Haw a fost lovit la cap în accidentul din 15 decembrie. Medicul care a depus mărturie la tribunal a declarat că jumătate din pacienţii care au suferit astfel de răni au murit.

"Încă mai fac psihoterapie şi mă simt mai bine acum. Dar încă mă mai dor oasele atunci când este frig. Sunt încrezător că voi reîncepe din curând munca de crupier, dar vom vedea. Este greu de spus", a declarat Bong.

În cadrul anchetei, el a declarat iniţial că nu îşi aminteşte nimic despre accidentul în care a murit prietenul lui apropiat Tong Kok Wai, în vârstă de 30 de ani.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici