Bărbatul intoxicat în Marea Britanie este conştient, dar rămâne în stare gravă

Bărbatul care a intrat în contact cu substanţa neurotoxică Noviciok în urmă cu zece zile, în Marea Britanie, şi-a recăpătat conştienţa, dar rămâne în stare gravă, anunţă Spitalul districtual din orăşelul britanic Salisbury, citat de site-ul agenţiei Reuters.

175 afișări
Imaginea articolului Bărbatul intoxicat în Marea Britanie este conştient, dar rămâne în stare gravă

Bărbatul intoxicat în Marea Britanie este conştient, dar rămâne în stare gravă

Charlie Rowley, în vârstă de 45 de ani, s-a intoxicat împreună cu Dawn Sturgess, care a decedat duminică. Cei doi au intrat în contact cu substanţa neurotoxică Noviciok, folosită şi în martie în atacul care l-a vizat pe fostul agent secret rus Serghei Skripal şi pe fiica acestuia.

„Am observat o îmbunătăţire mică, dar semnificativă a stării lui Charlie Rowley. Acum este conştient, dar rămâne în stare critică”, a declarat Lorna Wilkinson, director al Spitalului districtual Salisbury.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici