Bashar al-Assad consideră că Recep Erdogan este „desprins de realitate", în urma ameninţărilor lansate de Turcia

  • Administraţia Bashar al-Assad l-a acuzat, miercuri, pe preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, că este "desprins de realitate”
  • Armata siriană a atacat în ultimele zile militari turci staţionaţi în regiunea siriană Idleb
  • Un elicopter al armatei siriene a fost doborât în nord-vestul Siriei, într-un atac atribuit armatei turce
2327 afișări
Imaginea articolului Bashar al-Assad consideră că Recep Erdogan este „desprins de realitate", în urma ameninţărilor lansate de Turcia

Bashar al-Assad consideră că Recep Erdogan este „desprins de realitate"

"Liderul regimului turc face declaraţii lipsite de conţinut, grave şi negative, care nu pot fi decât ale unei persoane desprinse de realitate", a transmis un oficial din cadrul Ministerului de Externe de la Damasc citat de agenţia oficială de presă, SANA.

Armata siriană a atacat în ultimele zile militari turci staţionaţi în regiunea siriană Idleb. Cel puţin 14 militari turci au fost ucişi în seria de atacuri.

În replică, preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a ameninţat că va ataca "regimul sirian oriunde", în cazul unor noi bombardamente.

Ministerul turc al Apărării a anunţat luni seară că trupele turce au eliminat peste 100 de militari sirieni în operaţiuni lansate ca ripostă la moartea a cinci militari turci în nord-vestul Siriei. În plus, potrivit Ankarei, armata turcă a distrus trei tancuri siriene şi două tunuri de artilerie, iar un elicopter militar sirian a fost avariat.

Un elicopter al armatei siriene a fost doborât în nord-vestul Siriei, într-un atac atribuit armatei turce, iar cei doi piloţi au murit, potrivit organizaţiei Observator Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici