Bebeluş de nouă luni, omorât cu cruzime! Principalul suspect este concubinul mamei copilului.

Un bebeluş de nouă luni a fost omorât cu cruzime şi abandonat mai multe zile, în cadă, principalul suspect în acest caz fiind concubinul mamei copilului, el fiind eliberat din arest pe motivul că certificatul medico-legal prealabil arăta că motivul morţii ar fi hipotermia, informeaza Jurnal.md.

82 afișări

Mama copilului, o tânără de 17 ani din satul Coropceni, raionul Teleneşti, susţine că asasinul micuţului este concubinul ei, în vârstă de 31 de ani, originar din satul vecin, Suhuluceni.

Femeia a declarat, pentru Jurnal de Chişinău, că după ce a omorât copilul, bărbatul a supravegheat-o timp de câteva zile, perioadă în care a obligat-o să se drogheze. Peste cinci zile femeia şi-a revenit şi a anunţat poliţia despre cele întâmplate.

Bărbatul a stat trei zile în arestul poliţiei, după care a fost eliberat pe motiv că certificatul medico-legal prealabil emis de expertul din raionul Teleneşti stabilea că moartea ar fi fost provocată de hipotermie.

Expertiza complementară efectuată de Centrul Naţional de medicină legală din Chişinău a confirmat însă cele relatate de mama copilului, şi anume că micuţul a murit în mod violent. Potrivit documentului medico-legal, copilul ar fi suferit un traumatism cranian, cauzat de lovituri directe la nivelul capului, scăparea copilului din braţe sau aruncarea acestuia.

Procurorul adjunct al Procuraturii raionale Teleneşti, Nicolae Burduja, că în cauză s-a început urmărirea penală, ca principalul suspect de moartea copilului este concubinul femeii, dar că se verifică mai multe piste.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici