Belarus intră în a şaptea săptămână de proteste

  • Zeci de mii de belaruşi continuă protestele şi în a şaptea săptămână
  • Protestatarii cer demisia preşedintelui Alexander Lukaşenko, lider din 1994
  • Poliţiştii arestează sute de persoane în fiecare zi
308 afișări
Imaginea articolului Belarus intră în a şaptea săptămână de proteste

Belarus intră în a şaptea săptămână de proteste

Zeci de mii de oameni continuă să ceară demisia preşedintelui autoritar, Alexander Lukaşenko, considerat ultimul dictator al Europei.

Valul de proteste intră în a şaptea săptămână.

Duminica aceasta, sute de soldaţi au blocat centrul capitalei Minsk, cu tunuri de apă, cu bariere din sârmă ghimpată şi transportoare blindate, conform AP.

Protestele au avut loc şi în alte oraşe, precum Brest şi Grodno.

Ales Bialiatski, şeful organizaţiei pentru drepturile omului, a spus că au fost arestaţi zeci de manifestanţi la Minsk şi Grodno.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici