Belarusul elimină vizele de călătorie pentru 80 de ţări, inclusiv pentru toate statele UE şi SUA

Belarusul a eliminat vizele la călătoriile de cinci zile pentru cetăţenii din 80 de ţări, inclusiv din toate statele membre ale Uniunii Europene şi din Statele Unite, anunţă Preşedinţia de la Minsk, într-un comunicat postat pe propriul site.

9695 afișări
Imaginea articolului Belarusul elimină vizele de călătorie pentru 80 de ţări, inclusiv pentru toate statele UE şi SUA

Belarusul elimină vizele de călătorie pentru 80 de ţări, inclusiv pentru toate statele UE şi SUA

Eliminarea vizelor este valabilă doar pentru persoanele care ajung în Belarus cu avionul, pentru vizite de până la cinci zile, conform unui decret semnat luni de preşedintele Aleksandr Lukaşenko.

De facilităţi vor beneficia cetăţenii din 80 de ţări, inclusiv din toate ţările membre ale Uniunii Europene şi din Statele Unite.

Măsurile, care au rolul îmbunătăţirii relaţiilor Administraţiei autoritariste de la Misnk cu Occidentul, vor intra în vigoare abia peste o lună.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici