Benjamin Netanyahu a alunecat la urcarea într-o barcă

Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, s-a dezechilibrat în timp ce urca într-o barcă pneumatică în portul Haifa, alunecând şi căzând în braţele unui agent de securitate care îl însoţea, incidentul fiind surprins de fotoreporteri, informează portalul Ynetnews.com.

16 afișări
Imaginea articolului Benjamin Netanyahu a alunecat la urcarea într-o barcă

Benjamin Netanyahu a alunecat la urcarea într-o barcă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Netanyahu a vizitat marţi o bază a Forţelor Navale israeliene, în portul Haifa, la Marea Mediterană.

După ce a urcat la bordul unui distrugător, militarii au vrut să îi arate premierului şi bărcile pneumatice din dotare.

Însă la urcarea într-o barcă pneumatică, Netanyahu s-a împiedicat, a alunecat şi a căzut, fiind prins în braţe de agentul de securitate care îl însoţea. Momentul a fost surprins de fotoreporterii prezenţi cu ocazia vizitei.

Netanyahu s-a ridicat imediat şi a continuat vizita în baza Forţelor Navale.

Nu este prima dată când Netanyahu este într-o astfel de situaţie.

În anii 1970, Benjamin Netanyahu, pe atunci un tânăr militar, a căzut dintr-o barcă pneumatică în Canalul Suez, în cursul unei operaţiuni militare. A fost ajutat de un camarad să urce înapoi în ambarcaţiunea militară.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici