Benjamin Netanyahu pare să confirme atacul cu rachetă comis de Israel în Siria

Premierul în exerciţiu al Israelului, Benjamin Netanyahu, a părut să confirme, joi seară, că armata israeliană a lansat un atac cu rachetă în sudul Siriei, informează site-ul Ynetnews.com şi cotidianul Times of Israel.

1783 afișări
Imaginea articolului Benjamin Netanyahu pare să confirme atacul cu rachetă comis de Israel în Siria

Benjamin Netanyahu pare să confirme atacul cu rachetă comis de Israel în Siria

"Ne apărăm permanent", a declarat Benjamin Netanyahu, referindu-se la un atac comis de un militant palestinian la frontiera Fâşiei Gaza cu Israelul, soldat cu moartea agresorului şi rănirea a trei militari israelieni.

"Luptăm şi pe alte fronturi, după cum aţi auzit zilele acestea. Pe frontul de nord, acţionăm împotriva Iranului şi mişcării Hezbollah, aţi auzit şi de aceste lucruri", a subliniat premierul Israelului.

Trei militari israelieni au fost răniţi, joi, în confruntări cu un militant Hamas, care a fost ucis în incidentul produs la frontiera Israelului cu Fâşia Gaza. Militantul Hamas a deschis focul spre militari israelieni în timp ce încerca să traverseze gardul amplasat la frontiera Israelului cu Fâşia Gaza.

În altă ordine de idei, presa de stat siriană a relatat joi că o rachetă lansată de armata israeliană a căzut într-o zonă rurală din regiunea Quneitra, situată în zona Înălţimilor Golan aflată sub controlul Siriei.

Armata israeliană nu a făcut niciun comentariu pe această temă. Israelul efectuează frecvent raiduri aeriene în Siria, vizând transporturi de armament destinate mişcării şiite libaneze Hezbollah, o organizaţie susţinută de Iran.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici