Berlusconi a suferit un traumatism cranian după ce a căzut la duş

Şeful Guvernului italian Silvio Berlusconi, în vârstă de 74 de ani, a suferit "un traumatism cranian minor" după ce a căzut la duş în noaptea trecută, dar se simte bine, deşi este "obosit", a declarat vineri seara medicul său personal, Alberto Zangrillo.

1042 afișări
Imaginea articolului Berlusconi a suferit un traumatism cranian după ce a căzut la duş

Berlusconi a suferit un traumatism cranian după ce a căzut la duş (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Silvio Berlusconi "a căzut la duş şi s-a lovit la cap. Este obosit, el este mereu foarte obosit. (...) A suferit un traumatism cranian minor", a declarat Zangrillo în cursul serii, pentru Radio 24.

"După această cădere, i-am efectuat un examen medical pentru a evalua inflamaţia care se verifică întotdeauna după un traumatism, dar Berlusconi este bine", a asigurat el.

"Totul este bine, rezultatul este negativ", a adăugat medicul pentru agenţia Ansa, precizând că şeful Guvernului a suferit o "contuzie puternică" la nivelul cefei şi a avut dureri la nivelul maxilarului.

Berlusconi a ieşit din spital la jumătate de oră după ce a fost examinat, cu o "simplă terapie analgezică" şi a "mers să se plimbe", a conchis Zangrillo.

Prezent vineri după-amiază în Camera Deputaţilor din Roma pentru a asista la adoptarea definitivă a planului de austeritate, premierul le-a explicat parlamentarilor că a alunecat în baie în noaptea trecută, s-a lovit la cap şi trebuie să se întoarcă la Milano pentru a fi examinat de medicul său personal, potrivit parlamentarilor citaţi de presa italiană.

Fotografiile postate pe site-ul de Internet La Repubblica îl prezintă pe premier cu partea de jos a feţei umflată, atingându-şi ceafa, vizibil pentru a le povesti parlamentarilor cum a căzut.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici