Bernie Sanders foloseşte meme-ul cu el în scopuri caritabile. Ce obiect vestimentar a creat

  • Senatorul Bernie Sanders îşi foloseşte meme-ul în scopuri caritabile.
  • Un hanorac cu fotografia sa devenită virală este vândut pe site-ul său la preţul de 45 de dolari.
  • Toate încasările vor fi donate către Meals on Wheels Vermont.
958 afișări
Imaginea articolului Bernie Sanders foloseşte meme-ul cu el în scopuri caritabile. Ce obiect vestimentar a creat

Bernie Sanders foloseşte meme-ul cu e în scopuri caritabile. Ce obiect vestimentar a creat

Miercuri, senatorul din Vermont a fost fotografiat stând aşezat pe un scaun, îmbrăcat gros şi cu mănuşi croşetate. Imaginea a devenit virală pe măsură ce oamenii au editat poza cu Bernie Sanders în multe cadre, de la locaţii iconice din New York la scene din filme populare. Un student de la Universitatea din New York a creat chiar un site web, astfel încât oamenii să poată posta fotografii de oriunde.

Văzând că poza sa a devenit virală, acesta a creat un hanorac cu imaginea surprinsă la ceremonia de învestire a lui Joe Biden. Hanoracul a fost pus la vânzare pe site-ul său la preţul de 45 de dolari. Primele hanorace au fost vândute, iar sâmătă au revenit în stoc mărimi până la 2XL, potrivit Insider.

Pe site se anunţă că, din cauza numărului mare de comenzi, hanoracele vor fi livrate între trei până la şase săptămâni.

Conform descrierii produsului, 100% din încasări se vor îndrepta către Meals on Wheels Vermont.

Vestimentaţia lui Bernie Sanders a creat primul meme al evenimentului de învestire a lui Joe Biden.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici