Biden a fost întrebat dacă va vizita Ucraina săptămâna aceasta. Preşedintele SUA vine în Europa la summiturile NATO şi G7

Preşedintele SUA, Joe Biden, a declarat luni că este "puţin probabil" să viziteze Ucraina atunci când se va deplasa în Europa la finalul lunii iunie

470 afișări
Imaginea articolului Biden a fost întrebat dacă va vizita Ucraina săptămâna aceasta. Preşedintele SUA vine în Europa la summiturile NATO şi G7

"Depinde", a spus Biden atunci când a fost întrebat dacă mai are de gând să viziteze Ucraina, adăugând că nu vrea să "cauzeze mai multe dificultăţi pentru ucraineni", relatează CNN.

Întrebat din nou dacă este de aşteptat să călătorească acolo în timp ce se află în Germania şi Spania pentru summiturile G7 şi NATO, Biden a spus: "În această călătorie, nu este probabil".

Biden nu a mai vizitat Ucraina de când ţara se află sub invazia Rusiei. În schimb, el i-a trimis pe secretarul de stat american Antony Blinken şi pe secretarul american al apărării Lloyd Austin. De asemenea, prima doamnă, Jill Biden, a fost în Ucraina.

Referitor la faptul dacă este încrezător că Ucraina va deveni membră a Uniunii Europene, Biden a declarat reporterilor că el crede că este "foarte probabil" să se întâmple acest lucru.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici