Rivalul lui Trump, Joseph Biden, este prezentat ca salvatorul relaţiei dintre SUA şi UE

  • Joseph Biden va pune capăt disensiunilor comerciale cu Uniunea Europeană dacă va deveni preşedinte al Statelor Unite, anunţă Tony Blinken
  • Acesta este consilierul candidatului democrat în cursa pentru preşedinţie
  • Blinken spune că relaţiile tensionate sunt create de Donald Trump
977 afișări
Imaginea articolului Rivalul lui Trump, Joseph Biden, este prezentat ca salvatorul relaţiei dintre SUA şi UE

Biden, anunţat ca cel care va calma relaţiile comerciale dintre SUA şi UE

Joseph Biden va pune capăt disensiunilor comerciale cu Uniunea Europeană dacă va deveni preşedinte al Statelor Unite, anunţă Tony Blinken, unul dintre consilierii candidatului Partidului Democrat în scrutinul prezidenţial american.

"Uniunea Europeană este cea mai mare piaţă din lume, trebuie să îmbunătăţim relaţiile economice", a declarat Tony Blinken, consilierul lui Joseph Biden pentru Politică externă, citat de publicaţia Frankfurter Allgemeine Zeitung.

"Şi cred că trebuie să punem capăt conflictului comercial artificial declanşat de Administraţia Donald Trump", a precizat consilierul lui Joe Biden.

Preşedintele SUA, Donald Trump, a impus taxe vamale la importurile de oţel şi aluminiu din Uniunea Europeană şi a ameninţat că va proceda în acelaşi fel cu industria auto.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
sua,
ue,
biden

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici