Biden, luat peste picior de Medvedev: poate deschide un consulat în noi regiuni ale Rusiei

SUA pot deschide consulate noi, după anexare, spune un rus cu funcţie înalte în stat.

2377 afișări
Imaginea articolului Biden, luat peste picior de Medvedev: poate deschide un consulat în noi regiuni ale Rusiei

Biden, luat peste picior de Medvedev: poate deschide un consulat în noi regiuni ale Rusiei

Medvedev nu renunţă la stilul provocator care l-a consacrat de la începutul invaziei. A redevenit vocal după evenimentele de astăzi, în care Rusia a oficializat anezarea a patru regiuni ale Ucrainei.

„Biden a anunţat nerecunoaşterea anexării de noi teritorii la Rusia. Este chiar ciudat că şi-a adus aminte de noi. Cu toate acestea, este o ruşine. Am putea găsi un loc bun pentru a deschide un consulat american în noile regiuni ale Federaţiei Ruse”, a scris Dmitri Medvedev, vicepreşedintele Consiliului de Securitate al Rusiei, pe Telegram.

„Zelenski vrea să se alăture NATO rapid. Bună idee. El cere doar Alianţei să accelereze începutul celui de-al treilea război mondial”, a mai scris Dmitri Medvedev, vicepreşedintele Consiliului de Securitate al Rusiei, pe Telegram.

Fost preşedinte al Rusiei în perioada în care i-a ţinut scaunul cald lui Putin, Medvedev s-a specializat în ameninţări nucleare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici