Biden o numeşte pe Jen Psaki drept secretarul de stat responsabil cu presa de la Casa Albă

  • Jen Psaki va fi una dintre cele şapte femei care vor ocupa coordona echipa de comunicare a lui Joe Biden
  • Preşedintele ales al SUA a angajat pentru administraţia sa o echipă de comunicare compusă exclusiv din femei
  • Jen Psaki este o veterană în ceea ce priveşte coordonarea echipelor de comunicare pentru Parditul demorat
215 afișări
Imaginea articolului Biden o numeşte pe Jen Psaki drept secretarul de stat responsabil cu presa de la Casa Albă

Biden o numeşte pe Jen Psaki drept secretarul de stat responsabil cu presa de la Casa Albă

Psaki va fi una dintre cele şapte femei care vor ocupa funcţiile superioare ale echipei de comunicare a lui Joe Biden.

Odată cu desemnarea sa, preşedintele ales şi-a definitivat echipa de comunicare, care pentru prima dată va fi formată exclusiv din femei.

„Sunt onorată să lucrez din nou pentru Joe Biden, un om alături de care am lucrat în timpul administraţiei Obama-Biden şi care a contribuit la redresarea economică, la reconstruirea relaţiilor noastre cu partenerii”, a postat pe Twitter Twitter Psaki, în urma anunţului făcut de echipa de tranziţie.

Echipa de presă a lui Biden va fi condusă de Kate Bedingfield, care a lucrat şi ca manager de comunicare de campanie al preşedintelui ales. Ea va păstra acelaşi titlu sub administraţia Biden.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici