Biden: Rusia nu trebuie etichetată ca fiind un sponsor al terorismului

  • Preşedintele american Joe Biden nu consideră Rusia un stat terorist
  • Declaraţia preşedintelui contrazice efortul SUA de a-şi sprijini aliatul aflat în plin război cu Moscova, Ucraina
  • Kievul şi-a bazat încă de la începutul invaziei retorica pe ideea că Rusia este un sponsor al terorismului, opinie susţinută şi de unii parlamentari americani
3587 afișări
Imaginea articolului Biden: Rusia nu trebuie etichetată ca fiind un sponsor al terorismului

Sursa foto: MediafaxFoto

Preşedintele american Joe Biden a declarat că Rusia nu ar trebui să fie desemnată ca stat sponsor al terorismului, etichetă pe care Ucraina a promovat-o intens de la invaziei ruseşti. Biden nu consideră justificată eticheta doar pe fondul războiului în curs dintre cei doi vecini.

Declaraţia preşedintelui american contrazice retorica Kievului dar şi acţiunile Statelor Unite, care au aprobat pachete masive de ajutor militar pentru apărarea Ucrainei

Biden a fost prompt şi nu a lăsat loc de interpretări.

„Nu. Rusia nu ar trebui să fie desemnată ca stat sponsor al terorismului”, a conchis preşedintele SUA.

Cu puţin timp în urmă, unii parlamentari americani făceau presiuni ca Rusia să intre pe lista statelor care sponsorizează terorismul, poziţia lui Joe Biden anulează toate aceste eforturi de demonizare ale ruşilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici