Biden vrea să întrerupă rapoartele de informaţii clasificate pe care Trump le primeşte în calitate de fost preşedinte

  • Preşedintele Joe Biden a declarat vineri că „comportamentul neregulat” al lui Donald Trump ar trebui să-l împiedice să primească rapoartele de informaţii clasificate.
  • Rapoartele acordate şi foştilor preşedinţi este o practică comună.
3156 afișări
Imaginea articolului Biden vrea să întrerupă rapoartele de informaţii clasificate pe care Trump le primeşte în calitate de fost preşedinte

Biden vrea să întrerupă rapoartele de informaţii clasificate pe care Trump le primeşte în calitate de fost preşedinte

Întrebat într-un interviu acordat  pentru CBS News de ce crede că Trump nu ar trebui să premească briefing-urile, Biden a spus că nu vrea să „speculeze cu voce tare”, dar a specificat clar că nu vrea ca Trump să le primească în continuare, relatează AP.

„Cred doar că nu este nevoie ca el să aibă rapoartele de informaţii”, a spus Biden.

Secretarul de presă de la Casa Albă, Jen Psaki, a declarat, la începutul acestei săptămâni, că problema acordării de briefing-uri de informaţii lui Trump este „ceva care este în curs de examinare”.

Biden a declarat vineri că ezitarea sa de a-i permite lui Trump accesul la briefing s-a datorat „comportamentului eratic al fostului preşedinte”, fără a dezvolta afirmaţia.

Adam Schiff, preşedintele Comitetului de Informaţii al Camerei, l-a îndemnat şi pe Biden să întrerupă raporturile de informaţii pentru Trump.

„Nu există nicio circumstanţă în care acest preşedinte ar trebui să primească un alt raport de informaţii”, a spus Schiff.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici