Bijuteria-cruce purtată de Lady Dianei, scoasă la licitaţie pentru 120.000 de lire sterline

Lady D a împrumutat bijuteria de la proprietar, fostul CEO al Garrard, casa de la care şi-a luat inelul de logodnă, iar acum va fi licitată la Sotheby's din Londra luna viitoare.

376 afișări
Imaginea articolului Bijuteria-cruce purtată de Lady Dianei, scoasă la licitaţie pentru 120.000 de lire sterline

A fost purtată de Diana în mai multe ocazii, fiind poate cea mai impresionantă bijuterie purtată de prinţesă în scurta ei viaţă. Este Crucea Attallah, care îşi ia numele de la fostul CEO al Asprey & Garrard, casa de bijuterii strâns legată de prinţesa dispărută în accidentul din 1997.

Naim Atallah i-a împrumutat-o ​​prinţeieo. Iar acum, Ramsay Atallah a decis s-o scoată la licitaţie, iar Sotheby's se aşteaptă la o cifră-record, între 80.000 şi 120.000 de lire sterline.

„Tatăl meu şi Prinţesa Diana erau prieteni şi îmi amintesc că venea adesea să-l întâmpine în magazinul istoric de pe Regent Street, unde se aflau birourile lui şi i-a cerut în mai multe rânduri să-i împrumute pandantivul din 1920 pe care îl iubea”, explică Ramsay. Attallah.

Crucea a fost purtată de Diana ca pandantiv pe un colier lung de perle numit Colier Lacul Lebedelor. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici