„Bikerul” Bolsonaro a deschis mitingul motocicletelor în ajunul alegerilor prezidenţiale

Preşedintele Braziliei caută să adune voturi pe ultima sută de metri.

186 afișări
Imaginea articolului „Bikerul” Bolsonaro a deschis mitingul motocicletelor în ajunul alegerilor prezidenţiale

Preşedinte al Braziliei şi candidat la preşedinţie de mâine, Jair Bolsonaro a condus un miting cu motociclete, înconjurat de susţinători care doresc să-l vadă reales la viitoarele alegeri.

Pe o motocicletă, preşedintele în vârstă de 67 de ani şi-a strâns fanii în oraşul Sao Paulo, prilej cu care a condus una dintre popularele sale motociclete.

Brazilienii vor merge la vot duminică, 2 octombrie, iar Bolsonaro porneşte cu şansa a doua, în ciuda faptului că este susţinut de cel mai important fotbalist al ţării, Neymar, care i-a făcut campanie pe TikTok.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici