Bilanţ COVID-19: Italia a raportat 412 cazuri de coronavirus şi şase decese în ultimele 24 de ore

  • Numărul cazurilor de infectare cu noul coronavirus este în creştere în Italia
  • În ultimele 24 de ore au fost raportate 412 cazuri de coronavirus şi şase decese
  • Bilanţul epidemic a ajuns la 35.215 morţi, iar numărul total al cazurilor de infectare cu noul coronavirus este de 251.237
1410 afișări
Imaginea articolului Bilanţ COVID-19: Italia a raportat 412 cazuri de coronavirus şi şase decese în ultimele 24 de ore

Italia a înregistrat 412 cazuri de infectare cu noul coronavirus şi şase decese, în ultimele 24 de ore, anunţă Ministerul italian al Sănătăţii, citat de agenţia de presă Adnkronos.

Ministerul italian al Sănătăţii a comunicat, marţi după-amiază, că bilanţul epidemic a ajuns la 35.215 morţi, iar numărul total al cazurilor de infectare cu noul coronavirus raportate până acum este de 251.237.

În ultimele 24 de ore, s-au înregistrat 412 cazuri noi de coronavirus, în creştere faţă de intervalul anterior, şi şase decese.

În momentul de faţă, în Italia sunt 13.561 de persoane care au coronavirus. Numărul total al persoanelor vindecate a ajuns la 202.461.

În ultimele 24 de ore, în Italia au fost efectuate 40.642 de analize pentru depistarea coronavirusului. Rata cea mai mare a infecţiilor se înregistrează în regiunile Sicilia, Lombardia şi Veneto.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici