Bilanţ negru: Italia a depăşit pragul de 45.000 de decese cauzate de coronavirus

  • Duminică Italia a înregistrat 546 de decese ajungând, astfel, la un total de 45.229.
  • Peste 1% din locuitorii Peninsulei mediterane au fost afectaţi de SARS COV2.
  • Unsprezece regiuni nu mai au paturi disponibile la ATI.
558 afișări
Imaginea articolului Bilanţ negru: Italia a depăşit pragul de 45.000 de decese cauzate de coronavirus

Bilanţ negru: Italia a depăşit pragul de 45.000 de decese cauzate de coronavirus

Statistica epidemiei din ultimele 24 de ore a înregistrat 33.979 de noi teste pozitive din cele 195.275 efectuate, anunţă Ministerul Sănătăţii italian. În acelaşi timp, 9.376 de pacienţi au fost declaţi vindecaţi. Numărul total al persoanelor afectate de coronavirus de la începutul pandemiei a ajuns la 1.178.529 din cele 60 de milioane câte trăiesc în Italia. 

Duminică a intrat în vigoare, în Italia, un nou pachet de restricţii care au impus carantina totală în regiunile Lombardia, Piemonte, Valle d'Aosta, Bolzano, Toscana, Campania şi Calabria. Altre nouă regiuni au restricţii lejere în timp ce pe întreg teritoriul este valabilă carantina nocturnă în intervalul 22.00 şi 5.00 dimineaţa. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici