Bilanţul accidentului feroviar din Danemarca a ajuns la opt morţi

Cel puţin opt persoane, dintre care trei bărbaţi şi cinci femei, au murit în urma unui accident feroviar produs miercuri în Danemarca, pe Podul Great Belt, care leagă insulele Zealand şi Funen, au informat joi autorităţile daneze, relatează site-ul agenţiei Reuters.

173 afișări
Imaginea articolului Bilanţul accidentului feroviar din Danemarca a ajuns la opt morţi

Bilanţul accidentului feroviar din Danemarca a ajuns la opt morţi

Poliţia a informat că a identificat patru dintre victime, însă condiţiile severe de vreme au făcut ca investigaţia iniţială să se desfăşoare dificil.

"Investigaţia noastră a arătat că încă două persoane au murit în tren", a informat poliţia.

Podul Great Belt are o lungime de 18 kilometri şi leagă insulele Funen şi Zealand. Peste 27.000 de vehicule tranzitează podul zilnic, iar trenurile transportă aproximativ 21.000 de persoane pe zi.

Accidentele feroviare sunt extrem de rare în Danemarca, având în vedere că ţara are unul dintre cele mai dezvoltate sisteme feroviare.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici