Bilanţul COVID-19 din Marea Britanie se întoarce la valorile de la sfârşitul verii trecute

Infecţiile cu noul coronavirus din Marea Britanie revin la nivelurile observate la sfârşitul verii trecute, cu aproximativ una din 1.000 de persoane infectate, sugerează datele Office for National Statistics.

2800 afișări
Imaginea articolului Bilanţul COVID-19 din Marea Britanie se întoarce la valorile de la sfârşitul verii trecute

Bilanţul COVID-19 din Marea Britanie se întoarce la valorile de la sfârşitul verii trecute

În săptămâna până la 24 aprilie, infecţiile au scăzut în toate cele patru naţiuni din Marea Britanie şi au fost de 20 de ori mai mici decât în ​​ianuarie, relatează BBC.

Noul studiu britanic a descoperit că un număr foarte mic de persoane au fost internate în spital cu COVID la câteva săptămâni după ce au primit o doză de vaccin.

Mai mult de jumătate din populaţia Regatului Unit a fost vaccinată cu cel puţin o doză.

Analiza arată că aproximativ 22 de milioane de oameni locuiesc acum în zone în care nu au existat decese asociate COVID în aprilie.

Sondajul Office for National Statistics, care a ales aleatoriu mii de oameni, estimează că aproximativ 66.000 de persoane din Marea Britanie s-au infectat cu Sars-Cov-2 la jumătatea lunii aprilie, cu mult în scădere faţă de săptămânile precedente.

ONS a estimat că în săptămâna până la 24 aprilie:

  • În Anglia, 1 din 1.010 persoane s-au infectat, faţă de 1 din 610 săptămâna precedentă
  • În Ţara Galilor, raportul este de 1 din 1.570 faţă de 1 din 840 săptămâna precedentă
  • În Irlanda de Nord, 1 din 940 faţă de 1 din 660 săptămâna trecută
  • În Scoţia, 1 din 640 faţă de 1 din 560 din săptămâna precedentă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
marea britanie,
covid,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici