Bilanţul cutremurului din Christchurch a depăşit 100 de morţi

Bilanţul cutremurului de marţi din Christchurch a ajuns la 102 morţi şi aproximativ 200 de dispăruţi, a anunţat poliţia din Noua Zeelandă, într-un comunicat publicat pe site-ul său.

85 afișări
Imaginea articolului Bilanţul cutremurului din Christchurch a depăşit 100 de morţi

Bilanţul cutremurului din Christchurch a depăşit 100 de morţi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

O echipă americană de căutare şi salvare a ajuns în Noua Zeelandă pentru a se alătura echipelor neozeelandeze şi celor din Australia, Japonia, Taiwan, Singapore şi China. O echipă din Marea Britanie este de asemenea în drum spre Noua Zeelandă şi, după ce va sosi, numărul militarilor şi voluntarilor care participă la operaţiunile de salvare va fi de aproape 700, precizează poliţia.

Cutremurul, cu magnitudinea 6,3, s-a produs marţi şi este considerat cel mai grav care a afectat Noua Zeelandă în ultimii 80 de ani. Epicentrul a fost localizat la 5 kilometri de oraşul Christchurch (390.000 de locuitori), la o adâncime de numai 4 kilometri.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici