Bilanţul erupţiei Vulcanului Fuego din Guatemala: 99 de morţi şi cel puţin 200 de persoane dispărute/ Sate acoperite de cenuşă

Bilanţul erupţiei de duminică a Vulcanului Fuego a ajuns la 99 de morţi, în continuare fiind cel puţin 200 de persoane dispărute, a anunţat Institutul Naţional de Ştiinţe Legale din Guatemala (Inacif) relatează site-ul agenţiei Reuters.

592 afișări
Imaginea articolului Bilanţul erupţiei Vulcanului Fuego din Guatemala: 99 de morţi şi cel puţin 200 de persoane dispărute/ Sate acoperite de cenuşă

Bilanţul erupţiei Vulcanului Fuego din Guatemala a ajuns la 99 de morţi

Potivit postului BBC, politicienii de opoziţie din Guatemala au cerut demisia şefului Agenţiei Naţionale pentru Prevenirea Dezastrelor (Conred).

Aceştia susţine că agenţia nu a luat măsurile necesare pentru a preveni oamenii de erupţia vulcanului.

Satele din apropierea vulcanului au fost îngropate în cenuşă vulcanică.

Şase localităţi au fost evacuate, iar peste 1,7 milioane de persoane au fost afectate, inclusiv peste 3,000 care au fost nevoite să-şi părăsească locuinţele.

 

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici